124 kg

Juhana Hirvonen

Language: Finnish

Published: Jul 28, 2017

License: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

Description:

Verijäljet näkee jo ulko-ovelta - eteisen peili on sirpaleina ja seinässä sen tilalla näkyy punainen tahra, kuin joku olisi pyyhkäissyt seinää maalisella rätillä. Sirpaleiden keskeltä lähtee pisaravana kohti olohuonetta.

Kamppailu oli ilmeisesti alkanut jo keittiöstä, jossa yksi tuoli lepää murtuneena ja jääkaapin ovi on lommolla seisovan ihmisen pään ja olkapään korkeudelta. Tiskialtaasta tempaistu paistinpannu on päätynyt pöydän alle, ja yksi kahvikuppi on haljenneena lattialla, satunnaisten veripisaroiden ympäröimänä. Keittiöstä tappelu oli jatkunut eteisen peilin kautta olohuoneeseen jossa verta on kaikkialla. Haju on kuvottava.

Sohvapöytä on romahtanut ja keskellä lattiaa on lasinen kukkamaljakko, kuin ihmeen kaupalla ehjä, täysin veriroiskeiden peitossa. Sohvassa näkyy kankaaseen imeytyneenä selkeitä tummanpunaisia tahroja, samoin kuin roiskeita lattialla ja tapetissakin. Sohvapöydän jäänteiden keskeltä sotkuinen verivana suuntaa ensin takaisin eteistä kohden, mutta kääntyen äkisti kohti makuuhuonetta – lattialla näkyy verisiä jalan- ja kädenjälkiä missä tappelijat ovat liukastelleet verestä.

Elottomat jalat pilkottavat makuuhuoneen oven suusta, verisinä verisen lammikon keskellä. Ruumis on mahallaan huoneen lattialla. Kaulassa on yhä pystyssä siihen jo keittiössä isketty haarukka. Kasvot – se vähä mitä niistä näkee kääntämättä ruumista on painavalla maljakolla ruhjottua, mutta suurimmat, ja tappavimmat vammat ovat takaraivossa, tai siinä mitä siitä on jäljellä. Murha-asekin on helppo tunnistaa, uhrin vieressä on vääntynyt golf-maila, lapa hyytyneen veren ja hiusten peittämä.

Tämä skenaario käsittelee kuolemaa, ja kuollutta, ja on tarkoitettu aikuisille pelaajille.

Väkivaltainen kuolema ei ole kaunis.