Kultakäden lahja - Pienoiskampanja Astraterra-roolipeliin

Harri Savolainen

Language: Finnish

Published: Apr 17, 2024

License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

Description:

Kultakäden lahja on pienoiskampanja Astraterra-roolipeliin. Se on suunniteltu Astraterran maailmaan tutustuville ja roolipeliharrastustaan aloitteleville pelaajille, mutta sopii hyvin myös harjaantuneemmillekin löytöretkeilijöille. Se koostuu neljästä erillisestä pienemmästä seikkailusta, jotka liittyvät toinen toisiinsa. Jokainen seikkailu on oma kokonaisuutensa, joista sankarit voivat selviytyä ainoastaan rohkeudella, yhteistoiminnalla ja neuvokkuudella. Seikkailut soveltuvat 2-6 löytöretkeilijän ryhmälle ja kunkin seikkailun pelaamiseen on hyvä varata 3-5 tuntia, jonka voi jakaa useammille pelikerroille kunkin ryhmän mieltymysten mukaan.

Tässä roolipeliseikkailukirjassa oletetaan, että käytössä on Astraterran perussäännöt sisältävä Astraterra: Löytöretkeilijän Opas. Lisäksi oletetaan, että kertoja tuntee Astraterran siten, kuten se kuvataan Astraterra: Kertojan Käsikirjassa. Seikkailun voi toki pelauttaa onnistuneesti myös ilman jälkimmäistä, mutta tällöin kertojan on itse keksittävä tarinat paikkojen ja historiallisten tapahtumien ympärille.

Astraterran oikeudet omistaa Miska Fredman / Ironspine Press. Tämä on epäkaupallinen, vapaaehtoisvoimin luotu fanfiction-seikkailuskenaario, joka on suunniteltu vapaasti käytettäväksi Astraterra-roolipelin kanssa. Tämä seikkailuskenaario on tarkoitettu Astraterra-roolipelin pelaajien ja pelinjohtajien ("kertoja") henkilökohtaiseen, yksityiseen käyttöön ja luotu roolipelaamisen iloksi. Teoksella ei ole kytköksiä Ironspine Pressiin. Kaikki viittaukset Astraterraan ja Astraterran logoon ovat Ironspine Pressin ja/tai Miska Fredmanin omaisuutta.

Kirja on julkaistu Miska Fredmanin luvalla.

Sisältää:

95 sivua (sis. kannet)

4 kpl roolipeliseikkailua

5 kpl ei-pelaajahahmoa tai olentoa taustoineen

9 sivua pelaajille ojennettavaa materiaalia

4 sivua pelaajille valmisteltuja karttoja

Tekijä: Harri Savolainen 2024