HAKin Juhlavuosi : Paluu Ithiukseen

"On kulunut kaksi vuotta Tormaun puolueen voitonjuhlista ja Rethemin sisällissodan virallisesta lopusta. Ithiuksen tuhottua linnaa on korjattu, jotta paronitar Carine voisi palata mailleen ja asua kuten kuninkaan kihlatun kuuluu... Nyt hän on pienen seurueensa kanssa lähestymässä Ithiusta kun yö yllättää heidät hieman liian aikaisin..." 25 hengen larppi HârnWorldissa, Lourney-suvun kronikoita kunnioittaen. Tapahtuma on osa Heittämättömän Arwan Killan 20v juhlia. Luvassa on seikkailufantasiaa, jännitystä ja kenties kauhua. Sääntöjärjestelmä kevyt, konfliktimallinnus lateksiasein. Sisältää ruokaa ja majoituksen niin pe-la kuin la-su yöksikin. Pelinjohtajana Jupe Rantalainen.

HAKIN JUHLAVUOSI : PALUU ITHIUKSEEN

"Paronitar Carine huokaisi. Ei olisi pitänyt pakottaa omaa väkeä jahtaamaan kaunista valkoista peuraa pitkin metsiä, vain jonkun kuboralaisten barbaarien tarinan vuoksi. Eihän hänellä ollut edes sydäntä määrätä ketään paikalla olevista ritareista ampumaan nuolta tuohon jaloon petoon kun se viimein näyttäytyi. Tuohon jahtiin tuhlautui kuusi tuntia. Hevosetkaan eivät jaksaisi viimeistä parin tunnin etappia Ithiukseen. Faymulin kartano oli kuitenkin lähellä tai se pieni uudisrakennus joka sen tilalle oli rakennettu. Se olisi siis pienen seurueen yöpaikka. Onneksi isäntäväki oli paronittarelle hyvinkin tuttua, hekin palanneet asuinsijoilleen vasta muutamia viikkoja sitten. Nuori sir Shorka Vorgaen tuoreen vaimonsa kanssa oli tietenkin avosylin vastassa kun paronittaren seurue ilmestyi paikalle... Jokin kuitenkin tuntui oudolta. Niin, paroni Dalandaer kuoli juuri tällä paikalla puolustaen Ithiusta ja kaikkia sen asukkaita Roving Doomin ritareilta..."
 

Paluu Ithiukseen on n. 25 hengen fantasialarppi joka vie loppuun muutamia sellaisia juonikuvioita, joita Lourney-suvun Kronikoissa ei saatu selvitettyä. Se on kuitenkin ennen kaikkea seikkailu/jännityspeli siinä missä Lourneyt olivat politiikkaa. 25 euroa, konfliktimallinnus lateksiasein, sääntöinä enimmäkseen maalaisjärki yhdistettynä immersioon ja hahmoihin kirjoitettuihin peliohjeisiin. Sisältää ruoan ja yöpymiset niin pe-la kun la-su.  Pelipaikkana legendaarisen Susiniemen Leirikeskuksen vajaamielinen pikkuveli, Susiniemen Leirimaja.

Hahmoista noin puolet on jatkohahmoja (voidaan korvata myös uusilla jos pelaajat eivät halua jatka) ja loput uusia. Uudet hahmot jaetaan ilmoittaumislomakkiden perusteella.

Facebook-ryhmä : https://www.facebook.com/events/958622784223743/