HAKin Juhlavuosi : Susiniemen Saga V

"On kulunut sukupolvia siitä kuin Joenposken kylässä kapinoitiin Lunarin Imperiumia vastaan. Tuolloin kapinalliset kokoontuivat nyt ränsistyneessä ja hylätyssä majatalossa; Eurmalin Tokkurassa... Nyt Joenposken merkkihenkilöt ovat saaneet oudon kutsun tuohon majataloon; täysin tuntemattomien ihmisten häihin!" n. 20 henkeä, kevyttä fantasiaa ja suuria tunteita Gloranthan roolipelimaailmassa, kauan odotettu viimeinen osa vuonna 1998 aloitetulle kampanjalle. Ruokaa, juomaa ja lateksiaseita. Susiniemen Leirimaja proppaa entistä Susiniemen Leirikeskusta, huonosti. Osa Heittämättömän Arwan Killan juhlavuotta, pelinjohtajana Jupe Rantalainen.

Susiniemen Saga V - ”Häät, vihdoinkin”

Kirjeessä luki :

”Parahin ystävä,

Shenna ja minä saamme vihdoin toisemme tai ainakin toisiltamme. Ajattelin, että haluaisitte tulla juhlistamaan tätä onnellista päivää tai ainakin oletin että ilmainen ruoka kelpaa. Niin ja joku rituaali kuulemma pitää suorittaa ennen niitä sänkykamarihommia. Kuulostaa epäilyttävältä. Niin, tietysti, juhlat ovat huomenna illalla majatalollani eli Eurmalin Tokkura on jälleen paikkana.

En suostu allekirjoittamaan, kyllä sinä tiedät että olen Consendian.”

Kenelläkään kylässä ei ollut mitään ajatusta siitä keitä nämä Consendian ja Shenna olivat. Eurmalin Tokkura oli aikoja sitten hylätty majatalo rannalla. Paikkaa pidettiin kirottuna. Kutsuja oli tullut kahdeksantoista. Ne olivat vain ilmestyneet, kuin tyhjästä. Paikallisen Deezolan papittaren mielestä oli tarpeellista mennä selvittämään asiaa. Valmistautuneena.

 

Kyseessä on kyseenalaisen eeppinen jatko-osa ja lopetus 90-luvun loppupuolella aloitetulle kampanjalle. Peli sijoittuu Gloranthan fantasiamaailmaan, joka on tuttu mm. RuneQuest roolipelistä ja King of the Dragon Pass tietokonepelistä. Larppi sisältää huumoria 90-luvun high fantasyn mukaisesti ja muutakin nostalgiaa on luvassa. Pelissä käytetään Heittämättömän Arwan Killan fantasiasäännöstöä (uusin editio, kunhan se löytyy jostain), lateksiaseita, tervettä järkeä ja epäilyttävää huumorintajua. Peli on osa Heittämättömän Arwan Killan 20v juhlavuotta.

Pelaajia otetaan 20, pelimaksu on 25 euroa, peli pelataan Susiniemen Leirimajalla Mikkelissä.